Make your own free website on Tripod.com
Selamat Datang & SeLaMat dAtaNg lagi laahh... Sorry, your browser doesn't support Java(tm).

     saper nak duit, klik sini; kalau tak nak, buat-buat nak laahh !!

ooOOommMM caakk....senyum sikit!!Assalammualaikum dan salam sejahtera.....
Laman web ini akan sentiasa dikemaskinikan sudah update lahhhh.... tak caya ?  Oleh itu selalu-selalulah datang melawat saya, okay!! Saper-saper yg nak... nak.. nakk... nak aper haa? Email sajerlahh kat saya  zaMann@melayu.net atau ICQ 12553842. Sesiapa yg nak berkongsi cerita lucu, seram, pelik, idea atau nak kutuk kerr...boleh jugak hantar email kat saya... eheemm, tapi jangan pulak kutuk lelebih  yee.....

Laman web ni hanya hiburan se-dua-tiga mata dan merupakan koleksi-koleksi dari email dan lain-lain perkara yg saya perolehi...yang baik jadikan teman..., yang buruk buang dalam recycle bin  :-) Dan janGaN lupa siGn my GuestBook kat bawah tuu...  okay !!

  Ikhlas dari saya,    
klik sini.....MALAYSIA BOLEH !!!                            

tinggg....tinggg...tinggg !!....ewahh....gelek lagi bangg...
jangan sampai tergolek dah...ah..ahhh. Music: black or white by
pAkCik 
michael jackson.
     

check your email ....urGent !!  
      
      

    toleh kiri...toleh kanan..tapi bukan belakanggg... Tahukah Anda? :

tengok lerr rupa kengkawan!!hehehe.. ni lah rupa kengkawan bila dah lama kerja kat office!

oooii....i LOVE U laahhh !!How to say I LOVE YOU in 100 languages ?

GamBar & ceRita IsTimeWa untuk renungan kita semua ! 

Ini alamat web page saya kat ICQ/Mirabilis.Com, boleh tengok sama ada ICQ saya ONLINE atau OFFLINE ........ http://www.mirabilis.com/12553842

Kalau kengkawan nak chat atau bersemBang dalam homepage ini bolehlah klik sini

tengok...jgn tak tengokkk !!    
Untuk kengkawan yg te
NsiOn..... elok lah baca cerita ini !                     

        



ooOoii.... ape tengok-tengok nie !!http://amranNS.tripod.com/ 
Galeri Kartun  
                      

Special Items:

Hits since 14/09/99
[ Sign my GuestBook ] - [ Read my GuestBook ]
[GuestBook by TheGuestBook.com ]

The Ultimate ROMANTIC Gift! - Personalized Songs!